تفريحات هرمز
26
صبحانه در جزيره هرمز
هر وقت يه جايي براي گردش ميريم يكي از تفريحاتي كه دنبالشيم يه رستوران تر و تميز و با صفاست. صبحانه خوري در كافه رستوران رد بيچ يه گزينه تفريحي هست كه هيچ مسافري نبايد اونو از دست بده. اين رستوران يك محيط با صفا، تر و تميز ، نوساز و جديد رو بوجود آورده كه صبحانه خوري و شب نشيني تو اون خيلي با حاله.
حالا ببينيم منوي صبحانه در رستوران رد بيچ چيه. جزيره هرمز يه سري غذاهاي مخصوص صبحانه داره كه خاص خودشه. البته در رستوران رد بيچ چيزهاي معمولي مثل چاي شير نيمرو كره مربا خامه آب ميوه و چيزهايي كه در شهرهاي ديگه به عنوان صبحانه استفاده ميشه، هم سرو ميشه ولي يك سري صبحونه هاي خيلي خوش مزه و مخصوص خودش هم داره كه حتما بايد امتحانشون كني!!!!
املت ميگو پفكي
تهيه اين املت خيلي خوشمزه اينه كه ميگوهاي ريز خشك شده كه بهش چكو chakoo ميگن رو پودر ميكنن ( كه بهش پودر ميگو ميگن) و به اندازه حدود يك قاشق چايخوري با تخم مرغ بهم ميزنن و در داخل تابه كه كفش روغن داره ميريزن و ميذارن بپزه (چون پودر ميگو خودش شوره معمولا نمك بهش نميزنن) اين املت پفكي و بي نهايت خوشمزه رو حتما بايد امتحان كني.
نان محلي
هرمزگان نون هاي محلي معروف و زيادي داره. نون محلي داغ داغ خيلي ميچسبه. صبح ها در مجموعه هتل ساحل سرخ كه رستوران رد بيچ هم درون اون هست هر روز صبح توسط خانم هاي محلي اين نون پخته ميشه. نان توموشي معروف ترين نون محلي هرمزگان هست. يه نون خيلي نازك كه روي تابه هاي گرد و صاف طبخ ميشه. در حين پخت چيزهاي مختلفي بهش ميزنن. از جمله سوراغ (از تركيب خاك قرمز هرمز، ماهي هاي ريز ، برگ نارنج و نمك تهيه ميشه) يا مهياوه (اونم يه تركيب محلي از ماهي و ادويه هست به رنگ قهوه اي روشن). حتي پنير مثلثي هم ميشه به اين نون ها زد. انقدر خوشمزه و تازست كه خالي خالي ش هم عاليه
محيط دل نشين رستوران رد بيچ
با وجود اينكه غذا تو هرمز زياد پيدا ميشه ولي پيدا كردن محيط دنج و رستوراني نوساز با تخت هاي سنتي كار سختيه. مجموعه تفريحي هتل ساحل سرخ فضاي بزرگ و دل نشين رستوراني رو تهيه كرده كه همزمان با موسيقي زنده و صبحانه هاي مختلف و خاص از حضورتون در اين مجموعه لذت ببرين. صبحانه در اين مجموعه در حالي كه برترين در جزيره هرمز هست، قيمت خيلي مناسبي داره.
مسلما يكي از جذابيتهاي اصلي سفر به جاهايي كه فرهنگ بومي خاصي دارن تجربه طعمها و غذاهاي بومي منطقه هست. غذاي محلي بخشي از فرهنگ يك سرزمين بشمار مياد كه اغلب از طبيعت و مواد غذايي در دسترس اون محله بدست مياد. سفر به جنوب ايران و بخصوص جزيره هرمز وقتي تمام و كمال ميشه كه غذاهاي محلي را امتحان كني و از محيط باصفاي رستوران رد بيچ لذت ببري.
براي اطلاع از آخرين اخبار تورها اقامت گاه ها كافه و رستوران و برنامه هاي تفريحي جزيره هرمز پست الكترونيكي خود را وارد كنيد.
- سه شنبه ۰۴ مرداد ۰۱ ۱۳:۳۱
- ۷۱ بازديد
- ۰ نظر